Konsert, spelning eller scenframträdande

Ingen konsert, spelning eller scenframträdande är för liten eller stor!

Behöver du en konsert i samband med ett arrangemang?
Behöver ni en extra musiker i er ensemble?
Ett par låtar eller en hel konsert?
Intimt eller maffigt?
Folkmusik, klassiskt eller populärmusik?

Jag har lång erfarenhet av att anordna och delta i konserter, spelningar och scenframträdanden. Både vanliga spelningar, men jag har också erfarenhet av att agera och spela samtidigt.

Med skräddarsydd musik till ditt evenemang eller din högtid, helt efter dina önskemål, blir dagen mer minnesvärd! Skicka mig en skiss för hur du ha tänkt dig, så kan vi tillsammans komma fram till en bra lösning för musiken.

Oavsett om du behöver en duo, liten eller större ensemble, beroende på vilken sorts musik som passar arrangemanget, så ordnar jag det. Du väljer repertoaren. För mig fungerar både klassiskt, folkmusik och populärmusik.
Med andra ord, ditt mål kommer att vara mitt mål. Din önskan kommer att vara min önskan!

Är det skillnad på konsert, spelning och scenframträdande?

Det går att använda dessa tre ord som synonymer, men det kan finnas en viss nyansskillnad. Konsert innehåller i regel många låtar som är samplanerade för att ge en helhetsupplevelse av många låtar. En spelning kan innebära att det ska vara två låtar som underhållning vid en middag, men där kanske ordet konsert inte skulle vara lämpligt. Ett scenframträdande kan användas som synonym till de förra begreppen rakt av, men kan också innebära att andra konstuttryck än musik används.